ERZİNCAN / MERKEZ - Demirkent TOKİ Ortaokulu

Nis

23 Nisan Şiir Yarışmasında öğrencimizden güzel bir başarı.

Nis

Projelerin 22-25 Nisan 2024 tarihlerinde Erzurum Teknik Üniversitesi kampüsünde sergilenmesinin ardından  Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirilen ödül törenine ilimizi temsil eden okul proje ekibimiz, Teknoloji Tasarım alanında bölge birincisi oldu.

Nis

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile oluşturulan “Okuldaki Çiftlik” adlı proje Okulumuzda hayata geçirildi.

Nis

TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında bölge finaline 2 projemizle davet aldık.

Mrt

Demirkent TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Ramazan kolileri ihtiyaç sahiplerine umut oldu.

Mrt

2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'a kadar "e-Okul" üzerinden isteğe bağlı yapılacak.

Mrt

MEB AKUT EKİBİ İLE TATBİKAT YAPILDI.

Öğrencilerimiz Erzincan Belediyesi Arıtma Tesisini Ziyaret Etti.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ŞUBAT ETKİNLİĞİ

Tübitak ortaokul araştırma projeleri yarışması hazırlıkları devam ediyor.

5.Sınıflar Şehir Binaları Konusu Etkinliği

8. Sınıf Expressing Likes and Dislikes Etkinlikleri